Beantwoorde vragen
Wat is "xp" en waarvoor dient het?

In het geval van Auxion staat xp voor Auxion Punten. Elke keer je een handeling uitvoert op de Auxion website word je hiervoor beloond met deze punten. Het is een manier om je activiteit, engagement en betrouwbaarheid te meten op onze website. Op dit moment zijn hier nog geen voordelen aan verbonden maar in de toekomst gaan gebruikers met hogere xp waarden onder andere sneller toegang kunnen krijgen tot bepaalde veilingen en andere leuke voordelen.

Wat zijn "Mijn uitnodigingen"?

Iederere gebruiker van Auxion kan op zijn beurt mensen uitnodigen om zich een Auxion Account aan te maken. De status van deze uitnodigingen kunnen opgevolgd worden in MyAuxion > Mijn uitnodigingen. Voor elke persoon die je uitnodigt krijg je 1 xp, wanneer deze persoon zich dan ook effectief inschrijft via deze uitnodiging krijgen zowel deze persoon als jij 5 xp.

Wat is een Bieder Account en waarvoor dient het?

Auxion maakt het mogelijk om in naam van verschillende personen en/of vennootschappen te bieden. Een Bieder Account kan aangemaakt worden via MyAuxion. Bij het aanmaken van een Bieder Account wordt er een email gestuurd naar de persoon / vennootschap waarvoor de account wordt aangemaakt om u volmacht te geven in hun naam te bieden. De gegevens van de Bieder Account zijn tevens de facturatiegegevens!

Onbeantwoorde vragen
ik wil bieden maar mijn account kan ik niet activeren